Colina del Paraiso

Estepona, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kuntosali
  • Etäisyys rannalta: 3 km
  • Lentokenttä Málagan lentoasema (AGP): 68.2 km (48 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee Benahavisissa, San Pedron ja Esteponan välissä, vain 200 metrin päässä merestä. Se sijaitsee kukkuloilla ja tarjoaa yksityisyyttä ja rauhaa, ja sen läheisyys rannikolle tarkoittaa, että vieraat voivat nauttia Euroopan parhaista rannoista, joista lähin on vain 2 km:n päässä (Saladillo). Lyhyen ajomatkan päässä on San Pedro de Alcantara (5 km), Puerto Banús (10 km), Marbella (15 km) ja Estepona. Se on vain 7 km:n päässä Benahavísin keskustasta ja 35 minuutin ajomatkan päässä Fuengirolasta. Malaga on 60 km:n päässä ja Malagan lentokenttä on vain 55 km:n päässä hotellista.

Vieraat voivat nauttia miellyttävästä tunnelmasta yhdessä 50 huvilasta/talosta. Saatavilla on myös seuraavat huonekategoriat: 113 huonetta, joista 12 sviittiä ja 50 huoneistoa. Aulan vastaanoton kielitaitoinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Huoneistokompleksin mukavuuksiin kuuluvat vaatesäilytys, matkatavarasäilytys, tallelokero ja juomaautomaatti. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomalla. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Kompleksissa on tilat pyörätuolilla ja hissi. Siellä on useita kauppoja, mukaan lukien supermarket. Kompleksin tontilla on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita mukavuuksia ovat tv-huone, leikkihuone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai parkkihalliin (ei lisämaksua). Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, lastenvahtipalvelu, lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääketieteellinen apu, kuljetuspalvelu, pesulapalvelu ja hotellibussi. Polkupyöränvuokrauspalvelu tarjoaa kaikki tarvittavat välineet ympäröivään alueeseen tutustumiseen. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Huoneissa on olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys takaavat mukavan lämpötilan. Vieraita odottaa tervetuliaislahja. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Vieraat saavat varmasti hyvät yöunet parivuoteella. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Arvotavarat voidaan säilyttää turvallisesti kassakaapissa. Muita ominaisuuksia ovat jääkaappi, minijääkaappi, liesitaso, mikroaaltouuni, tee-/kahvipiste ja astianpesukone. Siellä on myös pesukone ja silitysvälineet. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, DVD-soitin ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku, kylpyamme, poreamme ja bidee. Kylpyhuoneissa on myös hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Kompleksissa on perhehuoneita, savuttomia huoneita ja tupakoiville tarkoitettuja huoneita.

Kun aikuiset uivat muutaman kierroksen ulkouima-altaassa, lapset voivat nauttia roiskumisesta omalla uima-alueellaan. Asiakkaat voivat hemmotella itseään virkistäviä juomia allasbaarissa ja rentoutua kylpytynnyrissä. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Kompleksissa tarjolla oleva laaja valikoima aktiviteetteja varmistaa, että joka päivä on jotain uutta tekemistä, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily, tennis, koripallo, golf ja paddle-tennis. Vieraat voivat nauttia laajasta valikoimasta sisäurheilulajeja, kuten kuntosalia, pöytätennistä, biljardia, tikanheittoa ja aerobicia. Wellness-alueella on spa, hierontahoitoja ja solarium. Muita vapaa-ajan aktiviteetteja ovat viihdeohjelma, lastenkerho ja elävää musiikkia.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, kahvila ja baari. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast ja puolihoito. Runsas buffetaamiainen takaa loistavan alun päivälle. Lounaalla asiakkaat voivat valita buffet- tai à la carte -ruoan väliltä. Illallisvaihtoehtoja ovat à la carte ja kiinteä menu. Dieettiaterioita, gluteenittomia aterioita, kasvisruokia ja lasten aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Lisäksi tarjolla on erikoisruokailuvaihtoehtoja ja välipaloja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä