Kuva Australia

Australia

Australia on maa ja maanosa, jossa etäisyydet ovat valtavat. Pohjoisesta etelään se ulottuu noin 330 kilometriä ja idästä länteen se on 380 kilometriä. Yksinkertainen maa matkustaa ympäri, vuokrata auto on muistettava, että se on vasenkätinen liikenne.

Australian pohjoisosassa se on trooppinen ilmasto, ja keskiosissa se on autiomaa. Suurin osa matkustajista pysyy eteläosissa, joissa ilmasto on lämmin ja kuiva ympäri vuoden. Australialaiset ovat erittäin ystävällisiä ja avuliaita, voit odottaa, että sinulla on aikaa elämässäsi.

Canberra, Australian pääkaupunki, sijaitsee noin 35 kilometriä Sydneyn eteläpuolella. Täältä voit ottaa opastetun kierroksen nähdäksesi ainutlaatuiset rakennukset. Canberra ei ole kovin kiinnostava, vaan pikemminkin hallinnollinen paikka.

Sydney on yksi maailman kauneimmista kaupungeista, jossa on maailmankuulu oopperatalo Sydneyn satamassa. Oopperatalon on luonut tanskalainen arkkitehti Jorn Utzon, ja sen valmistuminen kesti neljätoista vuotta. Talon arkkitehtuuri muistuttaa laivaa, jolla on tuuli purjeessa. Sydney on San Fanciscon siskokaupunki, ja kaupungissa on sama ilo.

Sydney on rakennettu useille saarille, joista jokaisella on oma erityispiirteensä. Yksinkertainen ja hieman erilainen tapa kiertää kaupunkia eri nähtävyyksien välillä on Monorail. Skytrain, juna ja bussityö erinomaisesti. Ranta on keskeinen osa Sydneybornan elämää, eikä se ole koskaan kaukana yhdestä. Bondi Beach, joka sijaitsee "itäisissä esikaupungeissa" kuuluu yhteen kuuluisimmista, ranta on pitkä ja täynnä kahviloita, baareja, ravintoloita ja kauppoja. Sinulla on myös mahdollisuus nähdä yksi julkkis. Sydneyssä on paljon markkinoita viikonloppuisin ja basaarien aikana, josta löydät tuotteita, joita myydään muualla. Parhaat markkinat ovat Paddington Market, Bondi Market ja Gleebe Market.

Yksi kokemus, jota harvoin unohdat, on "sillan kiipeily" Harbour Bridgessä, joka on Sydneyn suurin silta, jota suositellaan niille, jotka eivät pelkää korkeuksia. Silta rakennettiin 1930-luvun alussa suunnitelmien jälkeen, jotka ulottuvat 1820-luvulle. Sataman alueella on suuria hotellikomplekseja ja konferenssitiloja, mutta myös hyviä ostoskeskuksia. Darling Harbourissa, Australian Marina-museossa, Sydneyn akvaariossa ja Sydneyn kiinalaisessa puutarhassa vierailevat kaikki.

Tunnetuin viihdealue on Kings Cross. Se tunnetaan parhaiten prostituutiosta ja huumeista. Viime vuosina se on puhdistettu ja nykyisin se on hyvin laaja ja monipuolinen. On olemassa liberaali näkemys, suvaitsevaisuus on korkea, eikä kukaan esiinny siitä, mikä on erilaista ja tahmeaa. Ruoka Sydneyssä on poikkeuksellinen, löydät hämmästyttäviä ainesosia ja keittiöitä kaikkialta maailmasta. Ravintolat löytyvät kaikista hinnoista.

Frommer's (EN)
Wikipedia (SE)
Travel Bulgaria (EN)
Yahoo Weather (EN)

Etsi matkoja Australialle

Kartta

Australia

Kohteita tässä Australia

Muut kohteet