Kuva Indonesia

Indonesia

Indonesia on yksi maailman väkirikkaimmista maista, johon kuuluu yli 18 000 saarta, joista 6 000 on edelleen asumattomia. Neljä suurinta saarta ovat Sumatra, Java, Bali Bali (Bali) ja Lombok (Lombok). Javan saari pääkaupungin Jakartan kanssa on suurin osa väestöstä.

Indonesia tarjoaa eksoottista luksusta edulliseen hintaan

Tarina jatkuu yli 4000 vuotta, ja sekä portugalilaiset, hollantilaiset, britit että japanilaiset ovat hallinneet maata. Maa itsenäistyi vuonna 1945 ja on nykyään demokraattinen tasavalta.

Indonesiassa on kaksi vuodenaikaa: kuiva kausi ja sadekausi. Eri saarilla on muunnelmia, mutta huhtikuusta lokakuuhun kuivat kuukaudet ovat pääosin kuivia. Maa on mukava vierailla ympäri vuoden.

Indonesiassa on 167 aktiivista tulivuorta ja yksi kuuluisimmista on Mt. Batur Bali. Eräänä päivänä on upeat valokuvausmahdollisuudet.

Monilla saarilla maa tarjoaa tuhansia paratiisin rantoja, mukaan lukien turistisaaret. Balilla (Bali) voit löytää oman unelmarannan turkoosivedellä ja silkkisellä valkoisella hiekalla.

Joissakin maailman sidotuissa sademetsissä villieläimiä on runsaasti, mukaan lukien villit orangit, tiikerit ja sarvikuonot. Pinnan alla löydät kalaa sateenkaaren kaikissa väreissä. Indonesia on erittäin suosittu kohde sukeltajille. Jos pidät vesiurheilusta, surffaus on suosittu aktiviteetti. Lombokissa (Lombok) ja Balin itärannikolla (Bali) on suuria surffiaaltoja.

Indonesia on edelleen yksi halvimmista maista lomalla ja löydät lounaan 10-15 kr per henkilö. Sekä Dey Malaysianin että kiinalaisen keittiön inspiraatiolla et tule koskaan kyllästymään ja kokeilemaan uusia jännittäviä ruokia joka päivä.

Etsi matkoja Indonesialle

Lento + hotelli

Lovina ★★★ 7n €1.120
Ubud ★★★ 7n €1.120
Pantai Kuta ★★★★ 7n €1.150
Denpasar ★★★ 7n €1.165
Canggu ★★★★ 7n €1.270
Nusa Dua ★★★ 14n €1.270
Candi Dasa ★★★ 14n €2.255

Etsi matkoja Indonesienille

Kartta

Indonesia

Kohteita tässä Indonesia

Muut kohteet