Kuva Vietnam

Vietnam

Vietnamin historiaa kuvaa sota, siirtomaavalta ja kapina. Kiina on miehittänyt maata useita kertoja, mutta myös Ranska on asettanut merkkinsä maahan. Vietnamissa on yksi maailman tunnetuimmista keittiöistä. Tuoreet raaka-aineet ja upeat merenelävät yhdistettynä kuumiin mausteisiin ja yrtteihin tekevät Vietnamista ruoka-alan ystäville mekan. Ranskalaiset vaikuttivat oikealle katukahviloissa, joissa tarjoillaan kahvia ja baguetteja.

Kaunis ja ystävällinen Vietnam

Monet haluavat matkustaa ympäri Vietnamia. Matka voidaan aloittaa Hanoissa pohjoisessa ja päättyy Saigonissa (Ho Chi Minh) etelässä. Keskellä maata ovat kohteet, kuten Hoian (Vietnam), Hue (Huế) og Danang (Da Nang). Tunnetuin merenrantakeskus on Nhatrang (Vietnam), joka sopii sekä lapsille että pariskunnille.

Vietnamissa on useita eri ilmastovyöhykkeitä, mikä tarkoittaa, että maalla on erilainen sää. Pohjoisessa talvi on lievä ja kesäkostea, toisin kuin eteläosassa, jossa on vakaat lämpötilat ympäri vuoden. Etelässä sadekausi laskee pääosin heinäkuussa.

Vietnamissa on halpaa lomailla. Hinnat ovat alhaiset, ja illallinen, jossa on ruokaa ja juomista, voi saada noin 20 dollaria paikallisissa ravintoloissa.

Etsi matkoja Vietnamille

Sää ja ilmasto

Sääennuste kohteelle Vietnam:

Lento + hotelli

Ho Chi Minh City ★★★ 14n €1.075
Phan Thiết ★★★★ 11n €1.090
Hanoi ★★★ 11n €1.090

Etsi matkoja Vietnamille

Kartta

Vietnam

Kohteita tässä Vietnam

Muut kohteet