Kuva Krabi

Krabi

Krabi on suosittu, koska se on portti moniin kauneimpiin kohteisiin Etelä-Thaimaassa. Lentokenttä on 40 minuutin päässä Aonangista (Krabi), kylä, joka toimii Krabin keskustana. Matkalla ajetaan Krabin nukkuvan kalastajakylän läpi, joka on maakunnan hallinnollinen paikka.

Sagoliset rannat korkean kalkkikiven kallioita Krabi

Krabi on ominaista kalkkikivi kalliot, jotka nousevat majesteettisesti pois merestä, ympäröi eksoottisia rantoja. Monet Thaimaan mainoskampanjoissa käytetyt kuvat ovat tästä. Mannermaalla löydät suosittuja matkailukohteita, kuten Aonang (Krabi), Railay (Krabi) ja Klongmuang (Krabi). Islanti (Krabi) ja Kohphiphi (Krabi). Ne ovat vain muutaman tunnin veneilyn päässä Krabista.

On mahdollista lentää Krabiin ja sitten matkustaa omalla tavallaan Khaolakiin (Khao Lak) (2 tuntia) ja Phuket (3 tuntia). On yleisempää käyttää Phuket lentokenttä, jos haluat matkustaa näihin kahteen kohteeseen.

Vaikka Krabi on kehittynyt valtavasti viimeisen kymmenen vuoden aikana, se on silti halvempaa kuin naapuri Phuket. Rentoutunut tunnelma, hyvä infrastruktuuri ja erinomainen palvelu ovat muita syitä, miksi monet matkailijat vierailevat Krabi. On myös hyvät mahdollisuudet saada räätälöityjä vaatteita ja mennä ruoanlaittoon oppiakseen valmistamaan thaimaalaista ruokaa.

Vinkkejä Krabiin tehtävään toimintaan:

* Kiipeily on erittäin suosittua korkean kauden aikana, erityisesti Railayssa (Krabi) * Lähde: Khao Phanom Bencha National * Vuokraa kanootti ja vieraile saariston lukemattomissa luolissa * Sukeltaminen ja snorklaus on välttämätöntä * Yhdistä pysähdys Krabiin vierailulla Wat Tham Seua * Opi valmistamaan thaimaalaista ruokaa * Tee päiväretki Islantiin # (Krabi), joka on jännittävin paikallisilla pitkähihaisilla veneillä. * Kokopäiväinen retki Kohphiphiin (Krabi) ja kuuluisa Maya Beach

Etsi matkoja Krabille

Sää ja ilmasto

Krabi keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 32°C 22°C 28°C
Helmikuu 33°C 22°C 29°C
Maaliskuu 34°C 23°C 30°C
Huhtikuu 34°C 24°C 31°C
Toukokuu 33°C 24°C 31°C
Kesäkuu 32°C 24°C 30°C
Heinäkuu 32°C 24°C 30°C
Elokuu 32°C 24°C 29°C
Syyskuu 31°C 24°C 29°C
Lokakuu 31°C 24°C 30°C
Marraskuu 31°C 23°C 30°C
Joulukuu 31°C 23°C 29°C

Sääennuste kohteelle Krabi:

Lento + hotelli

Ao Nang ★★ 7n €1.081
Ko Lanta Yai ★★★ 7n €1.156
Koh Ngai ★★★ 7n €1.241
Koh Mook Charlie Beach Resort ★★★ 8n €1.405

Etsi matkoja Krabiille

Kartta

Krabi

Kohteita tässä Krabi

Muut kohteet