Stranden i Cala Mesquida

Stranden i Cala Mesquida

Cala Mesquida

Etsitkö paikkaa, jossa voit nauttia hiljaisista lomista kauniin luonnon ympäröimänä? Rauhallinen pieni lomaparatiisi Cala Mesquida on varmasti jotain sinulle!

Cala-mesquida (Cala Mesquida) sijaitsee lahdella Mallorcan koillisosassa. Lahden ympäröivät vihreät metsät ja kiviset maastot. Sen turkoosimerellä ja sinisellä taivaalla, toisin kuin valkoisella hiekalla, Cala Mesquida on todellinen luonnonjalokivi. Täällä voit nauttia jokaisesta lomasta täydellisissä piirteissä!

Kaunis ranta ja hyvä toiminta-alue

Ranta Cala Mesquida on leveä ja noin 500 metriä pitkä, kristallinkirkas vesi huuhtelee yli hieno vilja hiekka. Kuinka syvä on jokin vaihtelee. Rannan tasoero voi olla jopa kaksi metriä, joten jos matkustat lasten kanssa, seuraa heitä, kun he ovat vedessä.

Jos haluat omistautua johonkin muuhun kuin vain makaamaan rannalla, on erittäin mukava snorklata ja sukeltaa Cala Mesquidassa. Muita suosittuja toimintoja ovat tuulilasit, purjehdus ja vesihiihto.

Cala Mesquidassa ei ole paljoa juhlaa ja suosittua elämää. Jos haluat juhlatekijän, on linja-autoja Cala-ratjada (Cala Ratjada), joka on alueen suurin matkailukohde.

Mahtavia retkiä Cala Mesquida

Cala Mesquidan ja ympäröivien kaupunkien välillä on hyvät bussiyhteydet. Jos haluat korvata laiskan päivän auringon loungerissa rikkaalla retkellä, suosittelemme vuokraamaan auton. Koko Mallorcan itärannikolla on upeat näkymät ja paljon luonnonkauniita putkia, ja monet niistä voi olla vaikea päästä bussilla.

Jos tulet maahan, on monia pieniä ja viehättäviä kyliä tutkittavaksi. Vain 10 minuutin ajomatkan päässä Cala Mesquidasta on Capdeperan kylä, jossa on aito Espanjan ilmapiiri. Täällä voit muun muassa syödä runsaasti tapaksia ja maistaa tuoreita kaloja ja mereneläviä missä tahansa ravintolassa.

Hieman ylöspäin rannasta Cala-mesquida (Cala Mesquida) on Rancho Cala Mesquida. Täällä voit ajaa valkoisella hiekalla sekä pienillä että suurilla hevosilla. Jos haluat pelata golfia, löydät yhden Mallorcan hienoimmista golfkentistä Capdeperan ulkopuolella. Varmista, että varaat paikan etukäteen, koska tämä kurssi on erittäin suosittu.

Etäisyys Palman lentokentältä Cala Mesquidalle on noin 80 kilometriä ja siellä on bussi Palmasta (Palma de Mallorca) niille, jotka eivät vuokraa autoa.

Etsi matkoja Cala Mesquidalle

Sää ja ilmasto

Cala Mesquida keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 4°C 15°C
Helmikuu 16°C 4°C 14°C
Maaliskuu 17°C 4°C 15°C
Huhtikuu 19°C 6°C 16°C
Toukokuu 23°C 10°C 20°C
Kesäkuu 27°C 15°C 23°C
Heinäkuu 31°C 17°C 26°C
Elokuu 31°C 18°C 26°C
Syyskuu 28°C 16°C 26°C
Lokakuu 23°C 12°C 24°C
Marraskuu 19°C 8°C 21°C
Joulukuu 16°C 5°C 18°C

Sääennuste kohteelle Cala Mesquida:

Lento + hotelli

Zafiro Cala Mesquida ★★★★ 7n €806
VIVA Cala Mesquida Resort & Spa ★★★★ 7n €963
VIVA Cala Mesquida Suites & Spa ★★★★ 7n €979

Etsi matkoja Cala Mesquidaille

Kartta

Cala Mesquida

Muut kohteet