Palmas vackra katedral

Palmas vackra katedral

Palma de Mallorca

Oletko yksi niistä, jotka eivät ole vielä rakastuneet Mallorcaan? Nyt on aika antaa Palmalle mahdollisuus. Täällä se on romahtanut korkeat ja kauniit palmupuut, ja voit odottaa kokea hämmästyttävä arkkitehtuuri, jännittäviä kulttuurisia elementtejä, upea satama ja paljon suuria ostoksia.

Useimmat ihmiset, jotka viettävät pari päivää Palma Cityssä (Palma de Mallorca) Palma on pieni kaupunki, jossa on sisältö kuin todellinen kaupunki. Palma on ihana sekoitus perinteitä ja uusimpia trendejä, joka tarjoaa jännittäviä vaikutelmia ja kokemuksia kaikenikäisille.

Pieni kaupunki

Se, että kaupunki on pienikokoinen, mutta silti kokenut suuri kaupunki, mahdollistaa paljon lyhyessä ajassa. Se on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä väkijoukon ja viehättäviä kujia vanhan kaupungin kaikkein trendikkäimpiin naapurustoihin. Päivän aikana Palmassa voit kokea kaiken paikallisesta arkielämästä, pienistä kahviloista, viihtyisistä tapasbaareista, työpajoista ja lasten leikkimisestä hippisissä ravintoloissa, gallerioissa ja kaupoissa, joissa espanjalaiset IT-ihmiset sekoittuvat muuhun maailmaan.

Ostokset ja ravintolat Palmassa

Pienet ja taiteelliset putiiikkeja sekoittaa kuuluisat muotoiluliikkeet pitkin katuja Palma-stad (Palma de Mallorca). Palman suurin ja eksklusiivisin ostoskatu on Jaime III, mutta älä tyydy vain kävelemään siellä. Eksklusiiviset kaupat ovat levinneet myös muille alueille, kuten myös Santa Catalinan trendikkääseen naapurustoon. Täältä löydät pieniä ja jännittäviä kauppoja, jotka ensivaikutelmissa eivät näytä olevan muuta kuin reikä seinässä.

Jokainen, joka on enemmän kuin keskiverto ilahduttavaa ruokaa, menestyy Palmassa. Erilaisuus alueella on valtava - kaikki yksinkertaisista ja perheomisteisista tapasbaareista ja ravintoloista, joissa on paikallisia erikoisuuksia, ainutlaatuisiin ravintoloihin, joissa on kansainvälinen keittiö. Jäähdytä tuoreita vihanneksia, hyviä oliiviöljyjä, makuisia makkaroita ja tuoreita kaloja ja mereneläviä.

Mitkä ovat Parhaat Rannat Palmassa?

Parhaat rannat Palmassa ovat Playa de Illetes länteen kaupunki, ja pitkä venytetty Playa de Palma puolen tunnin pyörällä itään. Kaupungissa ei ole rantoja, mutta on mahdollista kävellä, pyöräillä tai ottaa bussi osalle palman kaupunkia ympäröivistä rannoista.

Lähellä sijaitsee Playa de Can Pere Antoni, joka sijaitsee Portixolin alueella noin 20 minuutin kävelymatkan päässä. Kaakkois-, Can-pastilla (Can Pastilla) sijaitsee lähellä lentokenttää, jossa on paljon kauniita rantoja, hotelleja ja ravintoloita. Can Pastilla on Playa-de-palma (Playa de Palma), joka on suurin ranta alueella Palman kaupungin ja suosittu alue charter turisteja.

Länteen Palma löydät pieni ja idyllinen ranta Playa de Illetes (Illetes), jossa kristallinkirkas vesi ja trendikkäät rantakerhot.

Nähtävyyksiä kohteessa Palma City

Vanhassa kaupungissa Sa Calatravassa kävelet keskiaikaisten asukkaiden jalanjäljillä ja löydät viileitä paikkoja vanhojen rakennusten ja monien vihreiden keuhkojen keskellä. Täällä, Palman keskustassa, löydät upean goottilaisen katedraalin La Seu, joka on vierailun arvoinen. Katedraali rakennettiin 1300-luvulla ja kellotorni, jossa yhdeksän kirkkokelloa, ulottuu 48 metriä maanpinnan yläpuolelle. La Seu on La Almudainan majesteettinen palatsi, joka oli alun perin arabialainen linnoitus, mutta jota Espanjan kuninkaallinen perhe käyttää.

Kaupungin keskusta on kaunis linnoitus Castell de Bellver. Castell de Bellver rakennettiin Mallorcan kuninkaalle 1400-luvulla, ja sylinterin muotoisesta tornista sinulla on upea näkymä mereen ja Palman kaupunkiin. Vanhalla alueella katedraalin ympärillä on mysteeri pieniä katuja ja kujia, joissa on viehättäviä kauppoja ja mukavia ulkoravintoloita, niille, jotka haluavat ottaa pureman tai viileän juoman.

Kuten näette, Palma Cityssä on paljon nähtävää ja koettavaa (Palma de Mallorca) riippumatta siitä, mitä etuja sinulla on. Lyhyet etäisyydet ja upea sekoitus kulttuuria, ulkoilua, ostos- ja rantaelämää, ovat niitä, jotka aiheuttavat niin monia palaamaan Palma kaupunkiin - yhä uudelleen.

Etäisyys lentokentältä Palman keskustaan on noin 9 km ja busseja on aamusta myöhäiseen iltaan.

Etsi matkoja Palma de Mallorcalle

Sää ja ilmasto

Palma de Mallorca keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 8°C 15°C
Helmikuu 16°C 8°C 14°C
Maaliskuu 17°C 10°C 15°C
Huhtikuu 19°C 11°C 16°C
Toukokuu 22°C 15°C 20°C
Kesäkuu 26°C 18°C 24°C
Heinäkuu 29°C 21°C 26°C
Elokuu 30°C 22°C 26°C
Syyskuu 27°C 20°C 26°C
Lokakuu 23°C 16°C 24°C
Marraskuu 19°C 12°C 21°C
Joulukuu 16°C 10°C 17°C

Sääennuste kohteelle Palma de Mallorca:

Lento + hotelli

UR Hotel Palacio Avenida ★★★★ 4n €400
Catalonia Majorica ★★★★ 4n €410
Armadams ★★★★ 3n €421
Tryp Palma Bellver ★★★★ 4n €422
Meliá Palma Marina ★★★★ 3n €424
Hotel Amic Horizonte ★★★ 4n €425
Innside Palma Center ★★★★ 3n €426
Palladium Hotel ★★★★ 3n €428
Melia Palma Bay ★★★★ 3n €434
Hotel Abelux ★★ 4n €435

Etsi matkoja Palma de Mallorcaille

Kartta

Palma de Mallorca

Muita kohteita tässä Mallorca