Centrum och hamnen i Puerto de Soller på Mallorcas västkust

Centrum och hamnen i Puerto de Soller på Mallorcas västkust

Port de Sóller

Puerto de Soller on rauhallinen pieni satamakaupunki hämmästyttävän kauniissa ympäristössä länsirannikolla Mallorca. Täällä voit nauttia rantaelämästä, kokea henkeäsalpaavia auringonlaskuja ja mennä upeilla vaelluksilla läheisessä vuoristoketjussa.

Jos etsit määränpäätä, jossa on mahdollisuus pitkiin retkiin tai polkupyöräretkiin, Puerto-de-soller (Port de Sóller) on täydellinen kohde sinulle. Pienen kaupungin ympärillä ulottuu vuoristoalue pohjoisesta etelään, jossa voit vaeltaa kauniiden mäntymetsien, appelsiinin ja oliivikarjan keskellä. Monet matkustavat Puerto de Soleriin vain uimaan ja nauttimaan rantaelämästä.

Nauti rantaelämästä Puerto Sollerissa

Puerto de Soller on idyllinen venesatama ja hiekkaranta, joka ulottuu koko kaupungin, joten tämä määränpää sopii myös niille, jotka haluavat rentoutua auringossa. Promenadin varrella on eniten ravintoloita, baareja ja kahviloita; monilla on ulkoruokailu, jossa voit nähdä upean auringonlaskun. Elämä on rajallista, mutta se on aina ihana ilmapiiri ja monet ihmiset liikkeellä kauden aikana.

Retkiä ja nähtävyyksiä Mallorcan länsirannikolla

Vuoret ympäri Puerto-de-soller ([/charter/spain/mallorca/puerto-de-soller) on valmistettu vaellus ja pyöräily. Jos haluat kokea enemmän kuin voit nähdä jalka tai pyörällä, suosittelemme vuokraamaan auton ja ajamaan rannikolla tai maahan. Fornalux on valittu Espanjan kauneimmaksi kyläksi jo vuosia peräkkäin. Toinen kaupunki Puerto Sollerille on Deía, noin puolen tunnin ajomatka etelään. Tämä viehättävä pikkukaupunki houkuttelee sekä taiteilijoita että julkkiksia maaseudun viehätysvoimalla ja hienoilla ulkonäköpaikoilla. Toinen suosittu paikka vierailla Mallorcan länsirannikolla on Sa Colobran pieni lahti. Erityisen suosittu on tämä alue pyöräilijöiden keskuudessa, sillä tie Sa Colobraan on sekä jyrkkä että käämitys, jolla on upeat näkymät lahdelle. Erittäin hyvä testi, toisin sanoen.

Sollerin ja Puerto de Sollerin välissä

Muutaman kilometrin päässä on Sollerin kaupunki. Täällä voit matkustaa viehättävä vanha raitiovaunu, joka kulkee Puerto de Soller, ja vierailu täällä on todella suositella. Kävele kapeilla kaduilla ja ota kahvia missä tahansa viihtyisässä kahvilassa neliössä, vieraile paikallisessa museossa tai ota kierros upeasta Sant Bartomeun katedraalista.

Etäisyys Palman lentokentästä Puerto de Solleriin on noin 45 km ja se kulkee sekä bussilla että junalla Palma-stadista (Palma de Mallorca) niille, jotka eivät vuokraa autoa.

Etsi matkoja Port de Sóllerille

Sää ja ilmasto

Port de Sóller keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 4°C 15°C
Helmikuu 16°C 4°C 14°C
Maaliskuu 17°C 4°C 15°C
Huhtikuu 19°C 6°C 16°C
Toukokuu 23°C 10°C 20°C
Kesäkuu 27°C 15°C 24°C
Heinäkuu 31°C 17°C 26°C
Elokuu 31°C 18°C 26°C
Syyskuu 28°C 16°C 26°C
Lokakuu 23°C 12°C 24°C
Marraskuu 19°C 8°C 21°C
Joulukuu 16°C 5°C 17°C

Sääennuste kohteelle Port de Sóller:

Lento + hotelli

Eden Nord ★★★ 7n €565
Miramar ★★★ 7n €595
Aimia ★★★★ 7n €665
Eden ★★★★ 7n €714
Ona Hotels Soller Bay (ex Marbell Hotel) ★★★★ 7n €746
Fergus Soller Beach ★★★★ 7n €855
Es Port ★★★★ 7n €1.055
Jumeirah Port Soller Hotel & Spa ★★★★★ 7n €2.585

Etsi matkoja Puerto de Sollerille

Kartta

Port de Sóller

Muita kohteita tässä Mallorca