Den vackra stranden Illetes

Den vackra stranden Illetes

Illetes

Illetes on yksi Mallorcan ainutlaatuisimmista kohteista, joka tunnetaan hienoista rannoistaan ja käytännöllisestä sijainnistaan Palman kaupungin ulkopuolella.

Vain muutama kilometri länteen Palmasta (Mallorca) on laittomia (Illetes) ja sen kaksi kaunista rantaa. Rannat eivät ole niin suuria, mutta on myös suositeltavaa valehdella kivillä, jotka ympäröivät niitä. Illetes on erittäin kaunis, ja lyhyen matkan ansiosta se on suosittu paikka sekä paikallisten että turistien keskuudessa, jotka asuvat Palmassa.

Hotellit kohteessa Illetes

Illetes on melko yksinomainen keino, ja monet suuret matkanjärjestäjät eivät ole vielä täysin löytäneet tätä pientä jalokiveä. On vain muutamia hotelleja Illetes, mutta mitä enemmän yksityisiä huoneistoja ja huviloita, jotka kiipeävät kallioita pitkin rannalla. Monet näistä kodeista ovat loma-asuntoja, jotka omistaa rikas espanjalainen mantereelta.

Illettien rannat

Illetesin suurin ja suosituin ranta (Illetes) on Platja d’Illetes. On auringon loungers ja sateenvarjoja vuokrattavaksi, pieni myymälä, joka myy ainutlaatuisia uimavaatteita sekä pari rantabaareja. Jos haluat vähemmän hiekkaa ja vielä mukavampia auringon loungers, voit vierailla yksinoikeudella rantakerho Puro Beach Illetes, joka sijaitsee kallioilla. Pienin ranta on nimeltään Platja Cala Comptessa, ja se kestää vain muutaman minuutin kävelymatkan. Molemmat on suojattu lahdella ja ovat siksi suosittuja alkukeväästä kauas syksyyn.

Illettien ympärillä oleva alue

Maisema alueella Illetes on kivinen, rantaviiva keskeytetään pieniä hiekkarantoja hieman täällä ja siellä. Useista rannoista sinulla on mukava näkymä Palma-stadiin (Palma de Mallorca). Jos haluat suurta kaupunkipulssia, paikalliset bussit kulkevat Illetesin ja Palman välillä lyhyin väliajoin. Se on myös helppo pyöräillä Illetes kautta kävelykatu, joka kulkee aina El Arenal, itään Palma kaupunki.

Etäisyys Palman lentokentästä Illetesiin on noin 20 kilometriä ja Palman kautta on busseja niille, jotka eivät vuokraa autoa.

Etsi matkoja Illetesillä

Sää ja ilmasto

Illetes keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 8°C 15°C
Helmikuu 16°C 8°C 14°C
Maaliskuu 17°C 10°C 15°C
Huhtikuu 19°C 11°C 16°C
Toukokuu 22°C 15°C 20°C
Kesäkuu 26°C 18°C 24°C
Heinäkuu 29°C 21°C 26°C
Elokuu 30°C 22°C 26°C
Syyskuu 27°C 20°C 26°C
Lokakuu 23°C 16°C 24°C
Marraskuu 19°C 12°C 21°C
Joulukuu 16°C 10°C 17°C

Sääennuste kohteelle Illetes:

Lento + hotelli

NH Ciutat de Mallorca (ex Hesperia) ★★★★ 7n €598
Barceló Illetas Albatros ★★★★ 7n €675
Hotel Roc Illetas ★★★★ 7n €782
Hotel Europe Playa Marina ★★★★ 7n €935
Hospes Maricel & Spa ★★★★★ 7n €1.045
Riu Palace Bonanza Playa ★★★★ 7n €1.129
Bon Sol ★★★★ 7n €1.336
Hotel de Mar Gran Meliá ★★★★★ 7n €1.398

Etsi matkoja Illetasille

Kartta

Illetes

Muita kohteita tässä Mallorca