Paleochora är en liten pärla med en trevlig by och härlig strand

Paleochora är en liten pärla med en trevlig by och härlig strand

Paleochora

Paleochora sijaitsee kauniissa, rehevässä niemimaalla lounais-Kreetassa ja on pieni viehättävä maaseutu, jossa on aito kreikkalainen tunnelma.

Kaupunki on rakennettu muinaisen Kalamydin raunioille. Venetsian ja Bysantin ajoista löytyy upeita seinämaalauksia paikallisissa kirkoissa. Naapurikylässä Azogires, joka on vierailun arvoinen, voit vierailla museoissa, jotka kertovat koko saaren tarinan.

Paleochora tunnetaan myös nimellä Libyan meri. Kylän niemimaa sijaitsee maana, joka raivaa mereen ja jota ympäröivät kauniit hiekka- ja kivirannat. Molemmat rannat ovat EU:n sinisiä lippuja, mikä tarkoittaa, että se on erinomainen vesi ja puhdas hiekka. Viime kädessä niemimaalla on kaunis satama, jota suojaavat suuret telakat, jotka antavat tietä veneille ja kalastusaluksille, jotka ovat vierekkäin. Itäisellä alueella löydät lauttatilaa, veneitä, jotka menevät lähikyliin ja pieniä saaria rannikolta.

Keskustassa on pääkatu, jossa on useita kapeita sivukatuja ja pieniä kujia. Korkean kauden aikana autoliikenne suljetaan ympäri kaupunkia kello 17 jälkeen. Nuoret ja vanhat voivat nauttia kävelystä illalla. Sekä kaupungin kaduilla että veden varrella löydät tavernit, jotka palvelevat hyvää kreikkalaista ruokaa, kahviloita ja musiikkia.

Paleochoraa on pidetty hiljaisena paikkana, jossa on rento elämäntapa ja viihtyisä kreikkalainen ympäristö. Moni kruunu lähtee lomalle.

Jos haluat aktiivisen loman, Paleochorassa on paljon tekemistä. Tämä sisältää purjehduksen mahdollisuuden kalastaa tai etsiä delfiinejä. Tuuliolosuhteet tekevät merialueista erinomaisen tuulilasin tai jos haluat sukeltaa. Paleochora-alue on myös hyvä niille, jotka haluavat kävellä. Paleochoran ja Sougian välinen kävely on osa Euroopan vaellusreittiä.

Etsi matkoja Paleochoralle

Sää ja ilmasto

Paleochora keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 14°C 8°C 17°C
Helmikuu 14°C 8°C 16°C
Maaliskuu 16°C 9°C 17°C
Huhtikuu 20°C 12°C 17°C
Toukokuu 25°C 15°C 20°C
Kesäkuu 29°C 19°C 23°C
Heinäkuu 31°C 21°C 26°C
Elokuu 30°C 21°C 27°C
Syyskuu 28°C 19°C 26°C
Lokakuu 24°C 16°C 24°C
Marraskuu 19°C 12°C 21°C
Joulukuu 16°C 10°C 19°C

Sääennuste kohteelle Paleochora:

Lento + hotelli

Relax Paleochora ★★★ 4n €546
Libyan Princess ★★★★★ 4n €606
Lito ★★ 7n €693
Poseidon ★★ 7n €706
Monastery Estate ★★★ 7n €1.166

Etsi matkoja Paleochoraille

Kartta

Paleochora

Muut kohteet