Kuva Agioi Apostoloi

Agioi Apostoloi

Pieni kaupunki nimettiin kylän kirkon mukaan. Agioi Apostoli sijaitsee rannikolla ja on luultavasti parhaiten tunnettu upeista rannoistaan, rantaviivakilpailuistaan ja pienistä suojelualueistaan.

Rannat sijaitsevat jokaisessa lahdessa puiston välissä. Rannat vaihtelevat kooltaan, kuuluisin on Chrissi Akti kultaisella hiekallaan. Toinen on muotoiltu kuin hevonen ja pienin on vain 20 metriä leveä. Kaikki kolme ovat sinivalkoisia rantoja, mikä tarkoittaa, että ne säilyttävät korkeat standardit. Koko alueella on ainutlaatuinen eläin, jossa on mäntypuut, oleander-pensaat ja eukalyptuspuut. Löydät myös harvinaisen merijäätelön, joka on yksi suojelualueen kasveista. Se kukkii suuria valkoisia kukkia, joilla on vahva, makea tuoksu.

Alueella toteutetaan useita suojeluhankkeita, ja päätehtävänä on suojella rannikkoalueita, joissa merikilpikonnat tulevat munasolujen.

Agioi Apostoli on tunnettu myös sardiinifestivaaleistaan. Jos olet onnekas, että olet paikalla tällaisena aikana, voit kokea vanhan kreetalaisen ruokaperinteen sen valmistelulla, sardiinien grillauksella ja paljon kansanmusiikkia ja tanssia.

Tämä kylä on tunnusomaista rauhassa vain yhden pääkadun kanssa muutaman kaupan, baareja ja ravintoloita. Kreetan pääkaupunki Chania on vain neljä kilometriä.

Etsi matkoja Agioi Apostoloille

Sää ja ilmasto

Agioi Apostoloi keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 14°C 8°C 17°C
Helmikuu 14°C 8°C 16°C
Maaliskuu 16°C 9°C 17°C
Huhtikuu 20°C 12°C 17°C
Toukokuu 25°C 15°C 20°C
Kesäkuu 29°C 19°C 23°C
Heinäkuu 31°C 21°C 26°C
Elokuu 30°C 21°C 27°C
Syyskuu 28°C 19°C 26°C
Lokakuu 24°C 16°C 24°C
Marraskuu 19°C 12°C 21°C
Joulukuu 16°C 10°C 19°C

Sääennuste kohteelle Agioi Apostoloi:

Kartta

Agioi Apostoloi

Muut kohteet