Kuva Archangelos

Archangelos

Rhodesin itärannikolla sijaitsee upea kaupunki Archangelos. Archangelos on yksi saaren suurimmista kaupungeista, jossa on 5500 asukasta. Historiallisesti kaupunki rakennettiin suojelemaan kansalaisiaan merirosvoilta, jotka saapuivat merellä ryöstämään saaren rikkaimman osan.

Kaupunki on noin 160 metriä merenpinnan yläpuolella hedelmällisellä maatalousalueella, jossa on sitrushedelmiä ja oliivipuita. Kun saavut Archangelosiin, tunnet metropoliittisesta elämästä miniatyyrissä. Rivillä kaduilla, joissa on kauppoja, pankkeja, postitoimistoja, ruokailuvaihtoehtoja, ja tässä se pysähtyy elämään. Älä petä kylän ulkopuolella. Archangelosin asukkaat ovat ylpeitä perinteistään, jotka heijastuvat heidän vieraanvaraisuuteensa ja rauhallisuuteensa, paikallisiin murteisiinsa ja erityisesti käsitöihin. Täältä löydät pihat, joissa leipä varastetaan kiviuuniin. Voit ostaa käsin kudottuja tekstiilejä ja mattoja. Keskiössä on Arcangel Mikael Ortodoksinen kirkko, jossa on kuuluisa kellotorni. Tämä on yksi alueen historiallisista rakennuksista.

Koko rannikon päässä Archangelos, rannat rivissä. Tsambikaviken sijaitsee kallioluostarin St. Virgin Maryn juurella. Lahti on ihana paikka rentoutumiseen ja uimiseen. Yhdessä käämityksen, maaseudun venytys tien päässä Archangelos, voit Stage Bay ja tyypillinen Kreikan taverna elämä. Harakin satama, jossa on linna taustalla, ja Agathistranden on vierailun arvoinen.

Archangelosin sisäpuolella löydät pieniä kyliä, joita ympäröivät suuret sitrushedelmät, mantelit ja oliivikarvat. Archangelosin pohjoisosassa voit vierailla Epta Pigesillä (Seven Springs). Se on viileä metsäalue, jossa seitsemän luonnonlähdettä huipentuu viehättävä järvi ja pöly alue.

Etsi matkoja Archangelosille

Sää ja ilmasto

Archangelos keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 9°C 19°C
Helmikuu 15°C 9°C 17°C
Maaliskuu 17°C 10°C 17°C
Huhtikuu 20°C 13°C 18°C
Toukokuu 24°C 16°C 21°C
Kesäkuu 28°C 20°C 24°C
Heinäkuu 30°C 22°C 27°C
Elokuu 31°C 23°C 28°C
Syyskuu 28°C 20°C 27°C
Lokakuu 24°C 17°C 25°C
Marraskuu 20°C 13°C 22°C
Joulukuu 17°C 10°C 20°C

Sääennuste kohteelle Archangelos:

Lento + hotelli

Stegna Akti ★★★ 4n €556
Alia luxury suites and spa ★★★ 5n €609

Etsi matkoja Archangelosille

Kartta

Archangelos

Muut kohteet