Soluppgång över vackra lilla Makrigialos

Soluppgång över vackra lilla Makrigialos

Makrigialos

Kreetan itäpuolella sijaitsee pieni Makrigialosin kylä. Tänä päivänä on olemassa noin tuhat asukasta, jotka ruokkivat maataloutta, kalastusta ja matkailua.

Vaikka matkailu on kasvanut viime vuosina, Makrigialosin asukkaat ovat säilyttäneet Kreetan alkuperäisen arkkitehtuurin.

Holiday in Makrigialos on hyvä sekä pienille että suurille. Rannikolla löydät pitkiä hiekkarantoja, joita pidetään parhaina tällä alueella. Voit osallistua moniin erilaisiin ranta- ja vesiaktiviteetteihin ja Agios Stefanosin lähikylässä voit vierailla Sasteriassa. Jos haluat yhdistää lomat luoviin aktiviteetteihin, voit esimerkiksi ilmoittautua ammattitaiteilijoiden hallussa olevaan vesivärimaalauskurssiin. Monilla kreetalaisilla käsityöläisillä on työpajoja kaupungin keskustassa, ja nämä ovat jännittäviä vierailla.

Satamassa sijaitsevat pienet kalastusalukset pienten turistiveneiden vieressä. Voit valita veneretkien välillä rannikolla tai Koufonissin saarella. Tässä pienessä saaressa musselin pehmeä osa tuotti violetin värin muinaisina aikoina. Tämä väri oli erittäin suosittu ja sitä käytettiin roomalaisten linnojen koristelussa.

Kylän takaosassa sijaitsevalla vuorella voit kävellä kauniissa maisemassa. Täältä löydät paljon luonnollisia ravinteita.

Makrigialosilla on useita viihtyisiä taverneja, joista jokaisella on omat erikoisuutensa. Sataman meren varrella voit nauttia hyvästä kahvikupista tai virkistyksestä kahvilassa. Kylällä ei ole laajaa ilta- tai yöelämää. Löydät lisää Kreikasta/Kreetasta/Agiosnicholasista, joka on noin 7 kilometrin päässä.

Etsi matkoja Makrigialosille

Sää ja ilmasto

Makrigialos keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 10°C 18°C
Helmikuu 15°C 9°C 17°C
Maaliskuu 16°C 10°C 17°C
Huhtikuu 20°C 13°C 18°C
Toukokuu 22°C 16°C 20°C
Kesäkuu 27°C 21°C 24°C
Heinäkuu 28°C 23°C 26°C
Elokuu 28°C 24°C 27°C
Syyskuu 26°C 21°C 26°C
Lokakuu 23°C 17°C 24°C
Marraskuu 20°C 14°C 21°C
Joulukuu 17°C 11°C 19°C

Sääennuste kohteelle Makrigialos:

Lento + hotelli

Hera ★★★ 7n €535
Sunwing Makrigialos Beach ★★★★ 7n €605
Ocean Beach Club - Kreeta ★★★★ 7n €700
Mikri Poli Atlantica ★★★★ 7n €930
Pearls of Crete Holiday Residences ★★★ 7n €1.280

Etsi matkoja Makrigialosille

Kartta

Makrigialos

Muita kohteita tässä Kreeta