Strandutsikt från marinan i Can Pastilla

Strandutsikt från marinan i Can Pastilla

Can Pastilla

Can Pastillan kylässä olet lähellä kaikkea. Can Pastilla sijaitsee lentokentällä, lähellä useita rantoja ja vain puolen tunnin pyörämatkan päässä Palmasta.

Can-pastilla (Can Pastilla) oli yksi Mallorcan ensimmäisistä paikoista, jotka saivat auringon janoisia pohjoiseurooppalaisia 1960-luvulla. Siitä lähtien Can Pastilla on kehittynyt elegantiksi pieneksi paikaksi, jossa on suhteellisen korkea trenditekijä. Ja sijoitus on todella suuri; täällä voit elää rauhallisesti rannalla, ja silti on lyhyt matka suurkaupunki. Jos siirryt päinvastaiseen suuntaan Palma-stadista (Palma de Mallorca), saavut pian Playa-de-palmaan (Playa de Palma) ja El-arealiin (Mallorca), jossa on pitkät rannat ja korkean osapuolen tekijät.

Pieni kaupunki, jossa on pitkä kävelymatka

Voiko Pastillaa kuvailla pieneksi kaupungiksi, ja se koostuu pääkadusta, jonka sivukadut johtavat venesatamaan ja promenadiin. On monia hyviä ravintoloita, baareja ja kahviloita sekä kävelykaduilla että sivukaduilla. Iltapäivällä ja illalla on huima elämä täällä, ja siellä on jopa pari yökerhoa. Mutta Can Pastilla sopii myös lapsiperheille, kiitos pitkän maarannan, jossa on valkoinen, hieno hiekka.

Toiminta Can Pastilla

Can Pastilla sijaitsee pitkien kävelykatujen varrella, joka ulottuu Arenalista idästä ja palman lännestä. On hienoa pyöräillä, kävellä tai juosta - koko matkan tai vähän. Promenadi on hyvin merkitty polkupyöräreitti ja kulkee merellä lähes koko matkan.

Muita suosittuja aktiviteetteja Can Pastillassa ovat tuulilasit, vuoristopyöräily ja golf. Se on mukava 18-reikäinen golfkenttä vain 15 minuutin ajomatkan päässä Can Pastilla.

Lentokenttä on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä autosta, ja palmassa on paikallisbusseja aamusta myöhäiseen iltaan.

Etsi matkoja Can Pastillalle

Sää ja ilmasto

Can Pastilla keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 4°C 15°C
Helmikuu 16°C 4°C 14°C
Maaliskuu 17°C 4°C 15°C
Huhtikuu 19°C 6°C 16°C
Toukokuu 23°C 10°C 20°C
Kesäkuu 27°C 15°C 24°C
Heinäkuu 31°C 17°C 26°C
Elokuu 31°C 18°C 26°C
Syyskuu 28°C 16°C 26°C
Lokakuu 23°C 12°C 24°C
Marraskuu 19°C 8°C 21°C
Joulukuu 16°C 5°C 17°C

Sääennuste kohteelle Can Pastilla:

Lento + hotelli

UR Portofino Hotel ★★★★ 7n €811

Etsi matkoja Can Pastillaille

Kartta

Can Pastilla

Muut kohteet