Morgonstämning, Playa de Palma

Morgonstämning, Playa de Palma

Playa de Palma

Playa de Palma on paikka niille, jotka haluavat asua pitkillä, hienoilla rannoilla, ja siellä on runsaasti ravintoloita, baareja ja kauppoja. Tämä suosittu alue houkuttelee kaiken juhlallisista nuorista lapsiperheisiin, kiitos monien rantahotellien ja lyhyen matkan Palman kaupunkiin.

Area Playa-de-palma (Playa de Palma) sijaitsee noin kilometrin päässä Palmasta, ja se on suosittu kohde charter-matkailijoille ympäri Eurooppaa. Pitkän rannan varrella on turistikohteita, jotka ovat kasvaneet yhdessä vuosien varrella ja jotka eivät enää näe rajaa pidempään. El-areal (Mallorca) idässä ja Can-pastillassa (Can Pastilla) Palma City sijaitsee pienillä alueilla, jotka yhdessä muodostavat Playa de Palman, jossa on hotelleja, ravintoloita ja baareja pitkin koko kävelykatua.

Playa de Palmas kaunis merenranta

Palma Bayn ja koko matkan Palma Cityyn (Mallorca) on 10 kilometriä pitkä ja se on siksi suosittu harjoittelijoille kaikilla tasoilla. On myös pyöräreitti, joka on täysin autoton, joten jos asut Playa de Palman varrella ja et vuokraa autoa, kannattaa ehdottomasti vuokrata pyörä. Rannalla on paljon ihmisiä sekä päivällä että illalla, joten jos haluat juosta tai pyöräillä, se on parasta tehdä aamulla. Aurinko ei myöskään ole liian kuuma.

Korkean kauden aikana ranta ja rantabaarit täyttävät nopeasti päivän aikana, ja illalla on usein korkea juhlatekijä monissa baareissa ja kahviloissa, jotka sijaitsevat kävelykadulla ja sivukaduilla. Kesäkuusta elokuuhun se on yleensä kiireinen pitkin kävelykatua aamusta myöhään, myöhään illalla.

Toimintaa mukana Playa de Palma

Se on luonnollisesti täynnä vettä ja rantoja Playa de Palman varrella. Täältä löydät molemmat leikkialueet pienimmille, kiipeilyasennoille, volleyball-kentille ja mejakkien vuokralle tai Stand Up Paddle -levyille (SUP). Koska koko Playa de Palma on niin pyöräystävällinen, on helppo päästä eroon vuokrapyöristä – sekä nopeista polkupyöristä että vakaista kaupunkipyöristä koko perheelle. Jos aurinko on liian voimakas tai jaloilla ei ole pyöräilyä, voit ottaa yhden pienistä turistijunista, jotka kulkevat lahden varrella.

Lyhyen matkan ranta Palma City

Monet päättävät matkustaa Playa-de-palmaan (Playa de Palma) Lyhyen matkan ansiosta Palma-stad (Palma de Mallorca) Playa de Palmassa voit nauttia päivän rannasta ja kokea metropolipussin illalla ilman pitkää matka-aikaa. Bussi Palmaan on halpa, usein menee ja kestää vain puoli tuntia. 10 kilometrin pyörämatka pitkin kävelykatua kestää suunnilleen saman verran aikaa, kun se kestää noin puolitoista tuntia.

Etsi matkoja Playa de Palmalle

Sää ja ilmasto

Playa de Palma keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 4°C 15°C
Helmikuu 16°C 4°C 14°C
Maaliskuu 17°C 4°C 15°C
Huhtikuu 19°C 6°C 16°C
Toukokuu 23°C 10°C 20°C
Kesäkuu 27°C 15°C 24°C
Heinäkuu 31°C 17°C 26°C
Elokuu 31°C 18°C 26°C
Syyskuu 28°C 16°C 26°C
Lokakuu 23°C 12°C 24°C
Marraskuu 19°C 8°C 21°C
Joulukuu 16°C 5°C 17°C

Sääennuste kohteelle Playa de Palma:

Lento + hotelli

Palma Beach (Ex Sunprime Palma Beach) ★★★ 7n €385
Aparthotel Fontanellas Playa ★★★★ 7n €485
Timor ★★★★ 7n €495
Isla del Sol ★★★ 7n €495
Condor ★★★ 7n €505
Oleander ★★★ 7n €505
Grupotel Taurus Park ★★★★ 7n €525
Occidental Playa de Palma ★★★★ 7n €525
tent Capi Playa ★★★ 7n €535
Hotel THB María Isabel ★★★★ 7n €535

Etsi matkoja Playa de Palmaille

Kartta

Playa de Palma

Muut kohteet