Stranden i Magaluf

Stranden i Magaluf

Magalluf

Palma Novan ja Magalufin lomakohteet ovat kasvaneet yhteen kohteeseen. Maganova, jota monet kutsuvat alueeksi, on suosittu kohde Pohjois-Euroopasta tuleville juhlallisille nuorille.

Palma Nova/Magaluf sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Palman kaupungista (Palma de Mallorca) ja on suosittu kohde ympäri vuoden. Kesällä alue on täynnä juhlava nuoria, ja se on jäykkä ja stimuloitu suurimmassa osassa päivän tunteista. Jos haluat rauhallisemman loman, käy Palma Nova/Magaluf keväällä tai syksyllä. Talvella alue on suosittu vanhoilla turisteilla ja eläkeläisillä, jotka pakenevat talvikylmästä kotimaassaan.

Palma Novalla ja Magalufilla on korkeat juhlat kesällä.

Pohjois-Euroopan nuorilla on Palma-nova-magaluf (Magalluf) korkealla kaudella, toukokuusta syyskuun loppuun. Pitkän ja autottoman kävelykadun varrella on monia kahviloita, baareja ja ravintoloita, joissa voit nauttia itsestäsi hyvin pieninä tunteina. Kun aurinko laskee ja pimeys vajoaa, pulssi nousee ja väkijoukko vetää kohti alueen yökerhoja.

Palma Novan ja Magalufin kauniit rannat

Päivät kulkevat helposti, kun olet yksi pitkistä ja laajoista rannoista Palma Nova ja Magaluf. Rannat ulottuvat koko lounaisrannikolle, ja hiekka on kirkas ja vilkas. Päivän aikana on paljon aktiviteetteja ja urheilulajeja, joista valita. Es Carregador, Playa Palmanova ja Son Matias, koska Palma Novan rannat ovat puhtaita ja hienoja ja sopivia lapsille. Naapurilahdella on Playa Magalufin juhlavampi ranta, jossa on monia rantabaareja ja kuuluisa rantaklubi Nikkin ranta.

Alhainen kausi sopii erinomaisesti lapsiperheille ja vanhemmille matkailijoille.

Syyskuusta pääsiäiseen Palma-nova-magaluf (Magalluf) on hyvä vaihtoehto lapsille, jotka haluavat lähteä lomalle. Magalufin laitamilla on suuri kylpypuisto, jossa on sekä suuria että pieniä aktiviteetteja. Vanhemmat matkailijat arvostavat alueen ravintoloiden, kahviloiden ja baarien hyvää valikoimaa – monilla on kauniit näkymät mereen.

Urheilija voi haastaa 400 metrin uimisen Isla den saarelle, joka sijaitsee Magalufin lahden keskellä. On monia mustia liskoja, jotka ovat jännittäviä katsella. Muussa tapauksessa voit myös osallistua aktiviteetteihin, kuten ratsastukseen, gocart-ajoon, tuulilasit tai sukellus Palma Nova/Magaluf.

Palma Novan ja Magalufin välillä on paljon busseja. Bussimatka kestää noin 20 minuuttia, kun bussi lentokentälle kestää hieman alle tunnin. Etäisyys lentokentälle on noin 25 km.

Etsi matkoja Magallufille

Sää ja ilmasto

Magalluf keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 8°C 15°C
Helmikuu 16°C 8°C 14°C
Maaliskuu 17°C 10°C 15°C
Huhtikuu 19°C 11°C 17°C
Toukokuu 22°C 15°C 20°C
Kesäkuu 26°C 18°C 24°C
Heinäkuu 29°C 21°C 26°C
Elokuu 30°C 22°C 26°C
Syyskuu 27°C 20°C 26°C
Lokakuu 23°C 16°C 23°C
Marraskuu 19°C 12°C 20°C
Joulukuu 16°C 10°C 17°C

Sääennuste kohteelle Magalluf:

Lento + hotelli

Las Palomas Econotels ★★ 4n €307
Roc Portonova ★★★ 4n €311
Vistasol ★★★ 4n €328
Lejlighedshotel Aquasol ★★★ 4n €339
Miro Hotel Museum ★★★★ 4n €348
Hotel Samos ★★★★ 4n €360
HM Martinique ★★★★ 3n €378
Hotel Agua Beach ★★★★ 3n €403
Apartamentos Inn ★★★ 4n €404
INNSiDE by Meliá Cala Blanca ★★★★ 3n €416

Etsi matkoja Palma Nova Magalufille

Kartta

Magalluf

Muita kohteita tässä Mallorca