Alcudia stranden

Alcudia stranden

Alcúdia

Mallorcan pohjoisosassa on Alcudia (Alcúdia), jossa on yksi saaren hienoimmista rannoista. Alcúdia on suosittu kohde charter-turistien keskuudessa ja epäilemättä yksi Mallorcan lasten perheiden parhaista paikoista.

On helppo ymmärtää, miksi lapsiperheet nauttivat niin hyvin. Täällä ranta on sekä laaja ja pitkä maa, valkoinen hiekka ja idyllinen, turkoosi vettä. Täydellinen leikkiä ja vesiurheilua, hiekkapalloa, pitkiä kävelyreittejä vesireunassa tai täydellinen rentoutuminen auringon loungerissa missä tahansa rantakahvilassa. Jopa ne, jotka matkustavat ilman lasta tai kaverin kanssa, menestyvät Alcúdiassa, koska siellä on niin paljon mukavia hotelleja, aktiviteetteja ja hienoja ravintoloita.

Alcúdian kolme aluetta

Alcúdia voidaan jakaa kolmeen osaan. Meillä on Playa de Alcúdia, joka on 15 kilometrin pituinen hiekkaranta, jossa on suurin osa hotelleista ja ostos- ja ruokakaupoista.

Sijaitsee lahdella on Puerto de Alcúdia, jossa on mukava satama, mutta useita kauppoja ja hienoja ravintoloita. Puerto de Alcúdiassa on helppo löytää mukava kahvila, baari tai ravintola, tai nauttia huimausta kansanpelistä, joka herää elämään iltaisin ja iltapäivällä.

Muutaman kilometrin päässä maasta on vanha Alcúdia. Täältä löydät mukavan aukion, upean keskiaikaisen seinän, paikalliset markkinat ja useita hyviä ravintoloita. Vanha Alcúdia juontaa juurensa kokonaan roomalaisista ajoista ja on ehdottomasti vierailun arvoinen Mallorcasemesternin aikana.

Alcúdia on perheparatiisi

Kuten sanoin, Alcúdia on erittäin suosittu kohde perheiden lasten kanssa, ja se on pitkillä rannoilla monet lapsiystävällisimmät hotellit sijaitsevat. Useimmilla on suora ranta tai lyhyt matka mereen. Playa de Alcúdian hotelleissa on usein suuria, suosittuja allasalueita ja hauskoja viihdeohjelmia koko perheelle.

Alcúdia sopii myös muille.

Ei vain lapset matkustavat Alcudiaan (Alcúdia). Monien hyvien ravintoloiden, sekä espanjalaisen että kansainvälisen keittiön, kristallinkirkkaan kylpyveden ja hienojen rantojen ansiosta Alcúdia on kaikenikäisten lomailijoiden suosikki. Niille, jotka haluavat osallistua juhliin, on monia hyviä baareja ja pari yökerhoa - ja jos haluat aktiivisen loman, siellä on runsaasti urheilua ja aktiviteetteja sekä maalla että vedessä. Alcúdia on loma-paratiisi elämäntavasta ja iästä riippumatta.

Etäisyys Palman lentokentästä on noin 55 kilometriä ja bussit ovat sekä lentokentältä että Palman kaupungista (Palma de Mallorca) niille, jotka eivät vuokraa autoa.

Etsi matkoja Alcúdialle

Sää ja ilmasto

Alcúdia keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 4°C 15°C
Helmikuu 16°C 4°C 14°C
Maaliskuu 17°C 4°C 15°C
Huhtikuu 19°C 6°C 16°C
Toukokuu 23°C 10°C 20°C
Kesäkuu 27°C 15°C 23°C
Heinäkuu 31°C 17°C 26°C
Elokuu 31°C 18°C 26°C
Syyskuu 28°C 16°C 26°C
Lokakuu 23°C 12°C 24°C
Marraskuu 19°C 8°C 21°C
Joulukuu 16°C 5°C 18°C

Sääennuste kohteelle Alcúdia:

Lento + hotelli

EIX Alcudia Hotel ★★★★ 7n €442
Zafiro Tropic ★★★★ 7n €467
EIX Lagotel Holiday Resort ★★★★ 9n €475
JS Alcudi Mar ★★★★ 7n €484
Alcúdia Garden Aparthotel ★★★ 7n €485
Ivory Playa Lejligheder ★★★ 7n €485
Ona Aucanada Club (ex Aucanada Club) ★★★ 7n €485
Hotel Piscis ★★★ 7n €495
Sea Club ★★★★ 8n €524
Mariner Club ★★★ 7n €525

Etsi matkoja Alcudiaille

Kartta

Alcúdia

Muita kohteita tässä Mallorca