Stranden i lilla mysiga Puerto Pollensa på norra sidan av Mallorca

Stranden i lilla mysiga Puerto Pollensa på norra sidan av Mallorca

Port de Pollenca

Puerto de Pollenca on viehättävä ja suhteellisen hiljainen kaupunki, jossa paikallinen kulttuuri sekoittuu espanjalaisiin ja ulkomaisiin matkailijoihin mukavalla ja rentolla tavalla. Mene Puerto de Pollencaan ihanalle ja harmoniselle rantalomalle todellisessa Mallorcan-ympäristössä.

Bath Destination Puerto-de-pollensa (Port de Pollenca) sijaitsee lahdella Mallorcan pohjoisosassa, ja se on tunnettu sekä espanjan että pohjoisen eurooppalaisten keskuudessa kauniista sijainnistaan. Paikallinen hahmo saa Puerto de Pollencan kokemaan todellisena Mallorcanskina ja vähemmän turistina kuin muut saaren kohteet. Kaupunki on kvartsiasema Alcudian kuuluisasta lomakohteesta (Alcúdia), eikä se myöskään ole kaukana Cala San Vicenten kauniista pikkulahdesta.

Nauti Mallorcan upeasta rantaelämästä

Puerto de Pollenca on kevyt ja herkullinen hiekkaranta, jota ympäröi kaunis luonto ja viihtyisä rantakahviloita. Ranta ulottuu satamasta pohjoiseen ja noin 1,5 kilometriä etelään, ja se on niin laaja, että se harvoin ylikuormitetaan. Promenaden varrella on monia hyviä ravintoloita, joissa on sekä paikallisia erikoisuuksia, espanjalaisia ruokia ja kansainvälisiä klassikoita. Promenade on myös suosittu paikka kävellä illalla. Istu alas missä tahansa kahvilassa kurkistamaan ihmisiä, juomaan tai maistamaan paikallisia herkkuja.

Toimintaa kohteessa Puerto de Pollenca

Et löydä elinvoimaista ulkoiluelämää Puerto-de-pollensassa ([/charter/spain/mallorca/puerto-de-pollensa). On tietenkin baareja ja rantakerhoja, mutta jos haluat mennä yökerhoon, voit ottaa bussin Alcudiaan. Puerto de Pollenca matkustaa nauttimaan elämästä kauniissa ja rentouttavassa ympäristössä.

Rannalla voit nauttia aktiviteeteista, kuten vesiskoottereiden vuokraamisesta, veden hiihtämisestä, melonta-ajoista tai pienen purjeveneen vuokraamisesta. Jos olet kiinnostunut kulttuurista, vieraile pienessä Pollencan kylässä, joka on noin viisi kilometriä. Täällä on paljon vanhoja rakennuksia katsoa, ja voit todella kuulla historian siipitaistelut, kun vaeltaa kapeilla kaduilla. Pienellä korkeudella kaupungin keskustan laitamilla sijaitsee vanha kappeli, johon pääset kiviportaikolla, jossa on mukavat näkymät kylään ja ympäröivään maisemaan.

Etäisyys Palman lentokentästä Puerto de Pollencaan on noin 70 km ja bussit ovat sekä lentokentältä että Palman kaupungista (Palma de Mallorca) niille, jotka eivät vuokraa autoa.

Etsi matkoja Port de Pollencalle

Sää ja ilmasto

Port de Pollenca keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 4°C 15°C
Helmikuu 16°C 4°C 14°C
Maaliskuu 17°C 4°C 15°C
Huhtikuu 19°C 6°C 16°C
Toukokuu 23°C 10°C 20°C
Kesäkuu 27°C 15°C 23°C
Heinäkuu 31°C 17°C 26°C
Elokuu 31°C 18°C 26°C
Syyskuu 28°C 16°C 26°C
Lokakuu 23°C 12°C 24°C
Marraskuu 19°C 8°C 21°C
Joulukuu 16°C 5°C 18°C

Sääennuste kohteelle Port de Pollenca:

Lento + hotelli

Apartamentos Massol ★★ 7n €575
Club del Sol Resort & Spa ★★★★ 7n €610
Bahia Pollença Aparthotel ★★★ 7n €615
Flora ★★★ 7n €625
Panorama ★★★ 7n €635
Hoposa Apartamentos Montelin ★★★★ 7n €778
Hoposa Cultural Boutique ★★★ 7n €795
Cabot Pollensa Park Spa ★★★★ 7n €797
Hoposa Pollensamar Apartments ★★★ 7n €810
Villaconcha Hoposa Family & Sports ★★★★ 7n €812

Etsi matkoja Puerto de Pollencaille

Kartta

Port de Pollenca

Muut kohteet