Cala Bona sett från luften

Cala Bona sett från luften

Cala Bona

Cala Bona on pieni kalastajakylä, jossa on kauniita rantoja, joista on viime aikoina tullut loma-paratiisi auringon likittäville charter turisteille. Monista turisteista huolimatta Cala Bona on onnistunut säilyttämään luonnollisen viehätyksensä.

Cala-bona (Cala Bona) on viehättävä pieni kylä, joka on rakennettu vanhan kalastussataman ympärille, ja se on täydellinen kohde niille, jotka haluavat rauhallisen ja harmonisen loman. Cala Bona sijaitsee suorassa yhteydessä suurempaan Cala-millorin kylään ([/spain/mallorca/cala-millor)) ja korkealla kaudella kahden lomakohteen välillä on pieni turistijuna.

Cala Bonaa voi odottaa vähemmän matkailua ja hiljaisempaa tahtia kuin naapurikylässä, mutta siellä on todella paljon hienoja ravintoloita. Suurin osa Cala Bonan ravintoloista tarjoaa paikallisia erikoisuuksia, ja on myös baareja, joista valita niille, jotka eivät halua mennä kotiin illallisen jälkeen.

Toiminta Cala Bona

Koko Mallorcan itärannikolla on vahva ja majesteettinen luonto. Maisema on vihreä ja melko mäki, ja monet valitsevat tutkia aluetta pyörällä pitkin mitään merkittyjä polkuja. Jos et ole niin kiinnostunut pyöräilystä, voit kävellä Punta de n' luonnonvaraan. Cala Millorin eteläpuolella. Kierros kestää noin tunnin Cala Bonasta ja saat upean näkymän historiallisesta vartijatornista reservin huipulla. On myös kiva käydä kävelykierroksella Cala Bonan ja Cala Millorin välillä. Lasten kanssa matkustaminen on hauska tapahtuma koko perheelle – tai Safarin eläintarhalle, jossa voit kokea eläviä safarieläimiä, kuten zebraa, gnuer kirahveja ja apinoita!

Golfia Mallorcassa

Alue Cala Bona ja Cala-millor ([/spain/mallorca/cala-millor)) on myös täydellinen kohde niille, jotka haluavat pelata golfia lomalla. Monet Mallorcan parhaista golfkentistä sijaitsevat itärannikolla, ajomatkan päässä Cala Bonasta. Noin 15 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee Canyamel, joka on Mallorcan kaunein golfkenttä. Aivan yhtä kaukana on Capdepera, yksi saaren suosituimmista golfkentistä.

Etäisyys Palman lentokentästä on noin 65 kilometriä ja bussit ovat Cala Bonassa sekä lentokentältä että Palman kaupungista (Palma de Mallorca).

Etsi matkoja Cala Bonalle

Sää ja ilmasto

Cala Bona keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 4°C 15°C
Helmikuu 16°C 4°C 14°C
Maaliskuu 17°C 4°C 15°C
Huhtikuu 19°C 6°C 16°C
Toukokuu 23°C 10°C 20°C
Kesäkuu 27°C 15°C 23°C
Heinäkuu 31°C 17°C 26°C
Elokuu 31°C 18°C 26°C
Syyskuu 28°C 16°C 26°C
Lokakuu 23°C 12°C 24°C
Marraskuu 19°C 8°C 21°C
Joulukuu 16°C 5°C 18°C

Sääennuste kohteelle Cala Bona:

Lento + hotelli

Hipotels Cala Bona Club ★★★★ 7n €496
Ferrer Isabel ★★★ 7n €539
Protur Floriana Resort ★★★ 7n €553
Marins Playa ★★★★ 8n €566
Aparthotel Ciudad Laurel ★★★ 7n €599
Hotel Ilusion Moreyo ★★★ 7n €603
Catalonia del Mar ★★★★ 7n €635
Atolon Hotel ★★★★ 7n €669
Globales Cala Bona Suites ★★★★ 7n €749
Marins Playa Suites ★★★★ 7n €763

Etsi matkoja Cala Bonaille

Kartta

Cala Bona

Muut kohteet