Turkost vatten och härlig strand i Cala Millor

Turkost vatten och härlig strand i Cala Millor

Cala Millor

Cala Millorin klassinen turistikohde on loistava paikka niille, jotka haluavat nauttia pitkistä päivistä rannalla. Lisäksi se on melko vilkas ulkoiluelämä pienessä kylässä, joten jos etsit yhdistelmää laiskoja päiviä ja myöhäisiä klubin öitä, Cala Millor on täydellinen kohde sinulle.

Cala-millor (Cala Millor) tarkoittaa "parhaan merilahden" ja nimen mukaan löydät yhden Mallorcan parhaista rannoista. Ranta on laaja, hyvin hoidettu ja pitkä maaperä, joten Cala Millor on yhtä hyvä lasten perheelle kuin ystävät. Ranta on täydellinen snorklaukseen, ja jos haluat laajentaa näkemyksiä veden alla, voit ottaa sukelluskurssin tai mennä retkelle sukelluskoulu sijaitsee rannalla.

Ostokset ja ulkona Cala Millor

Cala Millorin kävelykadun varrella se on tiukka kahviloiden, ravintoloiden ja turistiliikkeiden välillä. Tutustu paikallisiin herkkuihin ja osallistu huimaan julkiseen elämään sekä päivällä että illalla. Cala Millorin pääkatu on rinnakkainen kävelykadun kanssa, ja täältä löydät lisää kauppoja, ravintoloita ja patios. Sekä pääkatu että promenadi ovat autottomia.

Jos haluat käydä ostoksilla, Son Serveran perjantaimarkkinat ovat hyvä retki. Täältä löydät kaiken ruoasta vaatteisiin ja matkamuistoihin. Muista, että sinun tulisi neuvotella markkinoilla olevista tuotteista, paitsi hedelmistä ja vihanneksista.

Tutustu Mallorcan itärannikolle autolla

Jos haluat nähdä mahdollisimman paljon Mallorcan itärannikolta (Mallorca), kannattaa vuokrata auto. Bussiverkosto Mallorcassa on hyvin kehittynyt, mutta joustavuus ja vapaus lisääntyvät.

Itärannikolla on satoja lahtia ja lahtia, ja monet alueet on myös muunnettu kauniiksi luonnonsuojelualueiksi. Lyhyen tunnin ajomatkan päässä Cala Millorista löydät rannat Cala Figuera ja Cala Santanyí, jotka ovat vierailun arvoisia. Tämä on paikka, jossa konttitaiteilijat matkustavat ympäri maailmaa rantojen hämmästyttävien valoolosuhteiden ansiosta.

Etäisyys Palman lentokentästä on noin 65 kilometriä, ja siellä on busseja Cala Millor sekä lentokentältä ja Palman kaupungista (Palma de Mallorca) niille, jotka eivät vuokraa autoa.

Etsi matkoja Cala Millorille

Sää ja ilmasto

Cala Millor keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 4°C 15°C
Helmikuu 16°C 4°C 14°C
Maaliskuu 17°C 4°C 15°C
Huhtikuu 19°C 6°C 16°C
Toukokuu 23°C 10°C 20°C
Kesäkuu 27°C 15°C 23°C
Heinäkuu 31°C 17°C 26°C
Elokuu 31°C 18°C 26°C
Syyskuu 28°C 16°C 26°C
Lokakuu 23°C 12°C 24°C
Marraskuu 19°C 8°C 21°C
Joulukuu 16°C 5°C 18°C

Sääennuste kohteelle Cala Millor:

Lento + hotelli

BLUESEA Cala Millor ★★★ 7n €523
Blue Sea Hotel Don Jaime ★★★ 7n €523
Senator Cala Millor ★★★★ 7n €546
Hotel Millor Sol ★★★ 7n €566
Protur Atalaya ★★★ 7n €579
Hipotels Bahía Grande ★★★★ 7n €583
Universal Hotel Bikini ★★★ 7n €589
Hotel Ilusion Vista Blava ★★★ 7n €596
SENTIDO Playa del Moro ★★★★ 8n €599
Hotel Sabina Playa ★★★★ 7n €609

Etsi matkoja Cala Millorille

Kartta

Cala Millor

Muut kohteet