Den långa strandpromenaden med palmer i El Arenal

Den långa strandpromenaden med palmer i El Arenal

S'Arenal

El Arenal sijaitsee pitkien rantojen itäpuolella, Playa de Palma, ja se tunnetaan huikeasta yöelämästään ja suurista turistivirroista Saksasta ja Englannista.

Jos seuraat pitkää kävelykatua Palma-stadista (Palma de Mallorca) Can-pastillan kautta (Can Pastilla), saat lopulta El-arenaaliin (Mallorca). Vaikka El Arenal on tunnettu korkean puolueen tekijä, tämä alue on myös suosittu rantarakastavien perheiden keskuudessa. Rantaelämässä saat paljon irti, jos haluat matkustaa!

El Arenalin ulkoilu

El-arenaalissa (Mallorca) on laaja valikoima baareja, yökerhoja ja ravintoloita. Ja se ei ole outoa; El Arenal on suurin alue Playa-de-palman (Playa de Palma) varrella, jossa on vilkas ulkoiluelämä päivästä myöhäiseen iltaan. Extra vibrant on kausi, jolloin saksalaiset ja brittiläiset turistit virtaavat El Arenaliin.

Toimintaa El Arenal

Ihanan rannan ansiosta El Arenal on myös suosittu lasten kanssa. Sekä aikuiset että lapset voivat osallistua mereen. Lisäksi El Arenalilla on loistava paikka niille, jotka haluavat nähdä enemmän kuin vain Playa de Palma. Ota bussi Palma-stadiin (Palma de Mallorca) päivän aikana ja nauti metropoliittisesta elämästä sekä trendikkäillä kaupoilla että historiallisilla siipitaisteluilla. Arenalin ulkopuolella on Mallorcan suurin vesimaa, ja hieman pidempään luoteeseen löytyy suosittu akvaario Palma Aquarium.

Polkupyörä, vuokraa auto tai ota bussi El Arenalista

Monet merenranta polkupyörät El Arenal tekee siitä erittäin suosittua vuokrata polkupyörä täällä. Valitse nopea ja urheilullinen polkupyörä ja lähde kauas tai risteily kaupungin pyörä pitkin kävelykatua. Jos haluat nähdä lisää Mallorca (Mallorca), sinun pitäisi vuokrata auto. Olitpa kiinnostunut kauniista maisemista, viehättävistä kylpylöistä tai Mallorcan kulttuurista, matkan varrella on paljon nähtävää. Julkinen liikenne Mallorcassa on myös hyvin kehittynyt, joten ei ole ongelma saada bussilla El Arenalista muihin paikkoihin.

Palman lentokentältä El Arenaliin ajaminen kestää noin 15 minuuttia, ja bussi on aamusta myöhäiseen iltaan niille, jotka eivät vuokraa autoa.

Etsi matkoja S'Arenalille

Sää ja ilmasto

S'Arenal keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 4°C 15°C
Helmikuu 16°C 4°C 14°C
Maaliskuu 17°C 4°C 15°C
Huhtikuu 19°C 6°C 16°C
Toukokuu 23°C 10°C 20°C
Kesäkuu 27°C 15°C 24°C
Heinäkuu 31°C 17°C 26°C
Elokuu 31°C 18°C 26°C
Syyskuu 28°C 16°C 26°C
Lokakuu 23°C 12°C 24°C
Marraskuu 19°C 8°C 21°C
Joulukuu 16°C 5°C 17°C

Sääennuste kohteelle S'Arenal:

Kartta

S'Arenal

Muita kohteita tässä Mallorca