Cala d'Or

Cala d'Or

Cala d'Or

The Idyllic Bay of Cala d' (käytetty) Tai on yksinoikeutettu kosketus, jossa on mukava satama täynnä ylellinen veneitä kesällä. Cala d' Tämä on täydellinen kohde niille, jotka haluavat rauhallisen ja meren läheisen loman.

Cala-dor (Cala d'Or) on yksi Mallorcan suosituimmista kohteista (Mallorca)) lähellä Palma-stadia. Ymmärrämme todella kauniisti, se on kaunis Cala d'On. Rakennus koostuu matalista valkoisista taloista rehevässä, vihreässä ympäristössä, jossa on useita kylpylahtia, jotka katsovat kaupungin keskustaan. Ranta on yksi saaren kauneimmista ja tunnelma on ystävällinen ja rento.

Aurinko ja kylpy kauniissa ympäristössä

Jotkut Mallorcan hienoimmista tubeista sijaitsevat Cala d'O:ssa, jossa on hieno vilja ja lähes valkoinen hiekka. Rannat ovat suhteellisen pieniä ja ympäröivät kauniit hiekkakivet, ja vesi lahdessa on kristallinkirkas. Tämän ansiosta yhdistettynä lukuisiin kallioihin alue on Cala d:n ympärillä. Täydellinen snorklaukseen. Jos et halua jäähtyä suolavedessä, useimmat hotellit ovat suuria, hienoja allasalueita, joissa voit vetäytyä väkijoukosta rannalla.

Ravintolat ja ravintolat kohteessa Cala d' or

Cala d' Tai on suosittu paikka iltapäivisin ja iltaisin, kun aurinko on vähentynyt voimakkaasti ja vieraat ovat jättäneet rannat. Sama pätee myös kaupungin keskustan jalankulkijakaduille, jotka ovat kesäkuukausien ihmisten hakkaamista. Täältä löydät myös hyvän valikoiman sekä espanjalaisia että kansainvälisiä ravintoloita, ruokakauppoja ja söpöjä turistiliikkeitä. Cala d' Tai ei ole tiedossa olla puolueen määränpää, mutta siellä on tietenkin joukko baareja ja yökerhoja niille, jotka haluavat juhlia.

Toimintaa ja retkiä Mallorcan itärannikolla

Jos matkustat hieman Cala-dorin ulkopuolella (Cala d'Or), tapaat viihtyisän maaseudun, jossa on kivitaloja, suuria puutarhoja ja vielä enemmän kylpyjä. Se voi maksaa vuokrata auton tai polkupyörän päästä pois kaikkein turisti rantoja kesällä. Se on myös kaunis luonnonsuojelualue muutaman kilometrin päässä Cala d' Tai vierailun arvoinen. Alue on nimeltään Parc Natural de Mondragó, ja siellä ajaminen kestää noin 15 minuuttia.

Etäisyys Palman lentokentästä on noin 60 kilometriä, ja bussit ovat Cala d' tai sekä lentokentältä että Palman kaupungista (Palma de Mallorca) niille, jotka eivät vuokraa autoa.

Etsi matkoja Cala d'Orille

Sää ja ilmasto

Cala d'Or keskilämpötila:

PäiväPäivä Yö KylpyKylpy
Tammikuu 15°C 4°C 15°C
Helmikuu 16°C 4°C 14°C
Maaliskuu 17°C 4°C 15°C
Huhtikuu 19°C 6°C 16°C
Toukokuu 23°C 10°C 20°C
Kesäkuu 27°C 15°C 24°C
Heinäkuu 31°C 17°C 26°C
Elokuu 31°C 18°C 26°C
Syyskuu 28°C 16°C 26°C
Lokakuu 23°C 12°C 24°C
Marraskuu 19°C 8°C 21°C
Joulukuu 16°C 5°C 17°C

Sääennuste kohteelle Cala d'Or:

Lento + hotelli

Blue Sea Es Bolero ★★★ 7n €485
Cala Ferrera ★★★ 9n €495
Sol Cala d´Or ★★★ 7n €505
Blue Sea Club Marthas Aparthotel ★★★★ 9n €515
Blue Sea Cases Dor ★★ 9n €525
Inturotel Cala Azul Garden ★★★ 9n €535
Dor ★★★ 9n €535
Inturotel Esmeralda Garden ★★★ 7n €555
Es Talaial (ex Aparthotel Club Es Talaial) ★★★ 9n €555
Inturotel Esmeralda Park ★★★ 9n €565

Etsi matkoja Cala dorille

Kartta

Cala d'Or

Muita kohteita tässä Mallorca